Місячник гуманітарних дисциплін | Харківський фаховий коледж технологій та дизайну

Місячник гуманітарних дисциплін

Традиційно щороку у березні проходить місячник гуманітарних дисциплін. У рамках місячника відбуваються загальноколезькі заходи, концерти, тематичні виставки до календарних дат, конкурси на кращого читця з української та англійської літератур, вечори – презентації, культпоходи до театрів, зустрічі з харківськими поетами та ін.
Викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін провели відкриті заняття: Живага Н.А. – з української літератури на тему «Лісова пісня» Лесі Українки;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Шевченко Ю.О. – з англійської мови за професійним спрямуванням на тему «Природні ресурси. Ліси України»;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фісун О.В. – з української мови за професійним спрямуванням на тему «Мовне анітте», Ландишевська Г.Я. – із зарубіжної літератури на тему «Життя і творчість М. Булгакова».
Фісун О.В. влаштувала зустріч студентів із Віктором Бойком – харківським поетом. Зустріч відбулася в Українському культурному центрі коледжу.
В актовій залі Живага Н.А. провела літературний вечір – концерт до роковин Т. Шевченка.
Свято до 8 Березня влаштували для всього колективу коледжу викладачі Гайдар М.В. та Ніколаєнко С.О.

20160309_135627 20160309_140335

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У гуртожитку для студентів викладачі англійської мови Ніколаєнко С.О. та Шевченко Ю.М. організували вечір – презентацію «Модні тенденції сучасного світу».
Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін відвідували засідання методичних об’єднань, готували студентів до олімпіад, друкували статті в обласних і республіканських виданнях, виступали на конференціях.
Усі заходи були максимально націлені на національно-патріотичне виховання, прищеплення любові до народних традицій, звичаїв, виховання поваги до історії, культури, видатних людей України, виховання естетичного смаку, формування національної самосвідомості.