Спеціальність: 022«Дизайн» Спеціалізація: «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» | Харківський фаховий коледж технологій та дизайну

Спеціальність: 022«Дизайн» Спеціалізація: «Перукарське мистецтво та декоративна косметика»

Спеціалізація: «Перукарське мистецтво та декоративна косметика»

Люди у всі часи прагнули бути красивими і тому дана спеціальність завжди була є і буде актуальною, престижною, прибутковою!

Це дизайнер краси, який моделює, розробляє, створює образи для шоу-бізнесу, телебачення, кіно тощо; прогнозує модні тренди; змінює зовнішність людини за допомогою зачіски та макіяжу.

На спеціалізації “Перукарське мистецтво та декоративна косметика” здійснюється підготовка модельєрів- перукарів, які володіють навичками створення художніх образів за допомогою зачіски та декоративної косметики, створення стилю.

Володіння професійними знаннями, практичними навичками та здатність мислити художніми образами дозволяють нашим студентам – майбутнім дизайнерам зачісок створювати нові форми, шукати нові шляхи в моделюванні зачісок.

Наші студенти неодноразово нагороджувались дипломами та грамотами міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів.

Випускники спеціалізації “Перукарське мистецтво та декоративна косметика” моделюють, розробляють, створюють та виконують образи (зачіски, постиж, макіяж, фейс-арт, грим або боді-арт) для шоу-бізнесу, фешн-індустрії, реклами, фотозйомок, кліпів, телепроектів, кіно, театру, концертів, шоу-програм тощо.