День Хіміка 2018 | Харківський фаховий коледж технологій та дизайну

День Хіміка 2018

ДЕНЬ ХІМІКА

«Широко простягаєхімія

 руки свої у справилюдські…»

Ломоносов М.В.

 6

31 травня цього року в коледжі відбулося свято до Дня хіміка.  Хіміки та екологи І-го курсу, студенти груп ХТ-11, ЕП-11 спеціальностей «Хімічні технології та інженерія», «Екологія»,підготували  та продемонстрували цікаві хімічні досліди, розіграли гумористичну сценку «На занятті з хімії» та навчально-пізнавальну сценку «Життя моє у небезпеці без правил техніки безпеки».

4

Хімія – наука експериментальна.Щоб зрозуміти хімію та розкрити її таємниці, її треба досліджувати. Студенти представили результати проведених дослідницьких робіт  з хімії. Першими на сцені представили свою роботу «Вплив жувальних гумок на організмлюдини»студентки гр. ХТ-11 Луценко Марина, ВержековськаКатерина, керівник – Дяченко Л.Б. З темою «Металиі сплави в ювелірних прикрасах» виступилиКолінькоЄлизавета, Попова Ксенія, керівник – Холодова Н.О.; про «Інертні гази» доповідала ЗаверухаІрина, студентка гр. МК-11,кер. – Дяченко Л.Б.; дослідження на тему: «Аспартам: шкода чи користь?» представили студентки гр. ЕП-11 Самойлова Дар`я, Дереведмедь Марина, кер.Дяченко Л.

1

Хімія — це  наука, що торкається усіх  сфер нашого життя, тому зрозумілим є різноманіття тем, что були обрані для дослідження участниками нашого дійства.Показати свої знання з хімії студенти змогли під час хімічної вікторини. За кращі відповіді на питання студенти отримали солодкі призи. Свято пройшло у дружній та творчій атмосфері.

3

Ми щиро вітаємо усіх студентів, викладачів, а також працівників хімічної промисловості  з цим професійним святом! Бажаємо усім щастя та творчого натхнення!